no sancionar a Contador

1) És lamentable una sanció sense poder demostrar allò sancionable.

2) Irracionalitat del TAS.

3) El tour baixarà més encara.

5 comentarios sobre “no sancionar a Contador

  1. Bah, a mi que el sancionin me la porta fluixa. Tot i que òbviament no ho puc demostrar, considero que la gran majoria d’ells van dopats. El que és lamentable és que s’estigui sancionant sense tenir proves, i a més a més que hagi sigut un sumari tan trist, amb filtracions, una durada extraordinària…

    Considero que han volgut sancionar l’esport espanyol en si, perquè a tota Europa es creu que hi ha molta merda. Òbviament sancionar una persona com a representant d’un país no és correcte, però jo estic d’acord amb la concepció que hi ha a Europa sobre l’esport espanyol. Molt dopatge i molt encobriment. En l’esport on estic, la Federació Espanyola defensa totss atletes que han donat positiu i, fins i tot en algun cas, que han admès que s’han dopat. Els defensa davant d’organismes internacionals i els rebaixa les sancions. Quina credibilitat tenim llavors?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s