votar al gat presentat al SuperDimarts

1) Boníssim mediàticament.

2) Entre conservadors què millor que un gat?

3) La única pega és no ser americà per poder votar-lo… però espero que els molts seguidors americans que tinc ho fessin.

3 comentarios sobre “votar al gat presentat al SuperDimarts

  1. Un país curiós, que era dels més progres del món, i que en l’actualitat és absolutament bipartidista i s’hi presenten un partit conservador i un partit ultraconservador. Han dit comunista a Obama per intentar implantar una pseudosanitat pública!!

    I molt interessant el debat entre els republicans. Guanyarà el candidat moderat, que de fet té algun tic demòcrata? En aquest cas aconseguirien molts vots del centre (bé… el «centre» americanament parlant) però els sectors ultraconservadors no estarien gens conformes. O guanyarà el candidat ultra, que no pot captar els vots del «centre» però és lleial al fonamentalisme cristià i a l’ultraconservadorisme? De moment sembla que el primer, però amb poc aventatge…

    A França també estem en període preelectoral 😀

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s