plantejar-se un canvi de mòbil

1) Deixar de ser «l’amic car».

2) Enterar-se de les coses amb temps.

3) Millorar l’economia.

8 comentarios sobre “plantejar-se un canvi de mòbil

      1. Buf… no t’ho recomano. Jo tinc un smartphone i va com el cul, n’estic fins als pebrots i l’odio. És el mòbil que menys he fet servir des que en tinc, i encara gràcies que té càmera de fotos, calendari i anotacions: sense aquestes 3 coses, no el faria servir mai.

        Internet al mòbil en vaig tenir durant 3 mesos crec, és una adicció espectacular i vaig decidir treure-me’l… encara que imagino que en algun moment o altre, per feina o pel que sigui, em tocarà tenir-ne. Espero que encara quedi molt.

      2. Jo, mentre la UAB segueixi tenint wi-fi i m’ajudi a combatre l’alt índex d’avorriment a classe, en principi no tindré internet al mòbil mentre sigui estudiant. Com a molt a l’estiu, quan estic fora de vacances/de monitor de colònies.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s